Dj zijn is een vak, een vak dat erg wordt onderschat. Het luistert heel nauw op welk moment je welke track draait. Er dient een bepaalde opbouw in de muziek te zitten.

Bovendien moet je de muziek goed kennen en ook weten op welke tracks de mensen reageren.


Dat kan alleen als je in de periode waaruit je de muziek draait ook daadwerkelijk als DJ aan het werk was. Dat de Dj weet welke tracks door de mensen werden gewaardeerd op de dansvloer. De structuur en de sound van de tracks kent en zo weet wat hij achter elkaar moet draaien maar ook wat niet.


Een meer ervaren DJ zal ook niet meer vooral de muziek gaan draaien die hij zelf goed vind. Maar vooral naar zijn publiek en opdrachtgever kijken.


Elk feest is bij onze DJ's anders, we laten de muziek aansluiten bij de klant en zijn gasten , en dat is altijd weer anders


Wij krijgen op een avond bijna nooit verzoekplaten, we beschouwen dat als een compliment.


Ervaring heet dat en is een van de belangrijkste dingen voor een DJ.Heel langzaam komt ook de ode soul sound weer terug in de pop muziek met muziek van mensen als Duffy en Amy Winehouse. Nieuw en verfrissend. 


   Offerte aanvraag / boeken


Of bel Tino voor meer informatie  0620441906
          


Zeroes 00's     Een nieuw elan breekt aan in de muziek. Gevestigde namen verdwijnen heel langzaam en worden vervangen door nieuwe .


De nieuwe generatie pop muzikanten is verder dan voorgaande generaties. Virtuoos op hun istrumenten, en knap muziek makend.