Dj zijn is een vak, een vak dat erg wordt onderschat. Het luistert heel nauw op welk moment je welke track draait. Er dient een bepaalde opbouw in de muziek te zitten.

Bovendien moet je de muziek goed kennen en ook weten op welke tracks de mensen reageren.


Dat kan alleen als je in de periode waaruit je de muziek draait ook daadwerkelijk als DJ aan het werk was. Dat de Dj weet welke tracks door de mensen werden gewaardeerd op de dansvloer. De structuur en de sound van de tracks kent en zo weet wat hij achter elkaar moet draaien maar ook wat niet.


Een meer ervaren DJ zal ook niet meer vooral de muziek gaan draaien die hij zelf goed vind. Maar vooral naar zijn publiek en opdrachtgever kijken.


Elk feest is bij onze DJ's anders, we laten de muziek aansluiten bij de klant en zijn gasten , en dat is altijd weer anders


Wij krijgen op een avond bijna nooit verzoekplaten, we beschouwen dat als een compliment.


Ervaring heet dat en is een van de belangrijkste dingen voor een DJ.     Offerte aanvraag / boeken


Of bel Tino voor meer informatie  0620441906

          


Tens  10's    Al weer 6 jaar  onderweg deze huidige periode van 10 jaar maar met heel veel erg goede en nieuwe artiesten en muziek .    Adele met haar virtuoze debuut album en let op er komen er meerCAro Emerald aan de vooravond van een Cariere op wereld nivoLekker swingend gestart met Chris brown. (mmoie clip !)In de 00's deed hij ook al mee maar All of me is een hit die heel lang blijft hangen.
LMFAO animals wat een lekkere beuk plaat.MAroon 5 de top in pop nu.