De beste muziek uit de Sixties (60's) door een ervaren DJ die al 50 jaar optreed. De hele avond muziek uit de 60s' met videoclips.


Alle 60s' opdrachten worden verzorgd door DJ Tino Brouwer met inmiddels 46 jaar ervaring. Meer dan 4500 avonden opgetreden.


Een DJ die echt weet wat hij draaien moet uit de 60s'.


Extra speciaal met bij alle gedraaide tracks de originele videoclips  op een groot scherm van 2,5 x 2 meter.


Dus live op het scherm alle idolen uit de 60's, eventueel in een mix met muziek uit de 70s' 80s' of zelfs de nieuwste top 40 is inmiddels heel gewoon voor deze muzikale tijger.


Wil je een feest met de echte sound of the sixties, bellen !


Tino  :  0620441906


   
                  Offerte aanvraag / boeken


            Of bel Tino voor meer informatie  0620441906Playlist 60s' party 6 september 2014


Klik hierboven om de playlist te zien.


Let op de playlist is een tracklist vanuit ons Dj programma. Het is niet de standaard playlist op een 60's feestje.


De playlist op uw feest is afhankelijk van uw persooblijke voorkeur. In deze playlist vindt U bijvoorbeeld geen tracks vanuit het originele woodstock concert terwijl ik daar wel over buschik)


De sixties is de periode waarin de basis voor de huidge popmuziek is gelegd. De opkomst van de zwarte muziek (soul) en de rock n' roll zijn overduidelijk.Onze video show komt met een DJ die alles weet uit deze periode en Uw feest gaat opluisteren met de beste muziekvideos.Elvis, Cliff Richard, Lulu & Lovers, Rolling Stones, Beatles, Mammas' & Pappas, Roy Orbison, Everly Brothers,  Hollies, Moody Blues, Crosby Stills NAsh & Young, Bob Dylan, Diana Ross & Supremes, Al Green, Sam & Dave, Temptations, Four Tops, Curtis Mayfield, Gladys Night & Pips etc etc etc

Veel originele opnames uit de 60's, deze zijn uiteraard bijna geen van allen in HD.


Wel is veel materiaal gefilmd in die

periode en dat levert soms verbluffend goed materiaal op.


Cilps die niet aan onze kwaliteits eisen voldoen worden niet gedraaid.


Inmiddels zijn veel van de artiesten uit de 60's ook weer aan het optreden, met enkele uitzonderingen zijn ze veel beter geworden door de jaren heen.


De database met muziek videos wordt elke week nog aangevuld met nieuw gereleasd materiaal. Vraag je je af of jouw favorieten in onze database zitten neem dan vooraf contact met ons op. Wij gaan dan op zoek naar beschikbare DVD's. (als we het niet hebben)