De beste muziek uit de Eighties (80's) door een ervaren DJ die al vanaf 1969 optreed.  Alle 80s' opdrachten worden verzorgd door DJ Tino Brouwer met inmiddels 47 jaar ervaring. Meer dan 4500 avonden opgetreden.

 

Dj zijn is een vak, een vak dat erg wordt onderschat. Het luistert heel nauw op welk moment je welke track draait. Er dient een bepaalde opbouw in de muziek te zitten.

Bovendien moet je de muziek goed kennen en ook weten op welke tracks de mensen reageren.


Dat kan alleen als je in de periode waaruit je de muziek draait ook daadwerkelijk als DJ aan het werk was. Dat de Dj weet welke tracks door de mensen werden gewaardeerd op de dansvloer. De structuur en de sound van de tracks kent en zo weet wat hij achterelkaar moet draaien maar ook wat niet.


Een meer ervaren DJ zal ook niet meer vooral de muziek gaan draaien die hij zelf goed vind. Maar vooral naar zijn publiek en opdrachtgever kijken.


Elk feest is bij onze DJ's anders, we laten de muziek aansluiten bij de klant en zijn gasten , en dat is altijd weer anders


Wij krijgen op een avond bijna nooit verzoekplaten, we beschouwen dat als een compliment.


Ervaring heet dat en is een van de belangrijkste dingen voor een DJ.                   
                           


Offerte aanvraag / boekenOf bel Tino voor meer informatie  0620441906


De Eighties een periode die het einde van het disco tijdperk inluid en vooral in het begin veel medley achtige hits en covers kent. Denk aan de Star Sisters, boys town gangen de Ben Liebrand remixes. In veel dance muziek wordt afscheid genomen van de drummer en doet de drum computer zijn intrede.De komst van de Technics sl-1200 platen speler maakte het live mixen door Dj's in clubs mogelijk en startte een trend die nog steeds voortduurt.Een dominante stroming is die van Stock Aitken & Waterman als producers duo scoorden zij veel grote hits zoals die van Rick Astley - never gonna give you up, Mel en Kim - showing out en natuurlijk hun eigen hit  Road BlockZe remixten ook hits voor nedelandse artiesten waaronder Rene Froger en de Dolly Dots.


Naast de gelikte sound van SAW kwamen er ook nieuwe artiesten met een totaal nieuw geluid naar voren. Prince bijvoorbeeldOf Level 42